Στην «Φωλιά των Κου-Κου μίλησε ο Κώστας Τσουρός και τη Δήμητρα Καλφούντζου, με άφθονες αποκαλύψεις. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Πρω1νο» και τον ΑΝΤ1 ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρχε άνθρωπος με τον οποίο συνεργαζόταν και δεν αντάλλασσαν ούτε καλημέρα.

Βέβαια ο δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο εκεί αφού πήρε θέση και για το όσα ακούγονται για το ρόλο που έπαιξε ο Αντώνης Κανάκης στον «πάγο» που έχει μπει σε ΛιάγκαΑρναούτογλου.

«Ναι μεν ήμουν έξι χρόνια στον ΑΝΤ1 που πραγματικά τον θεωρούσα σπίτι μου, αλλά ήρθε κάποια στιγμή η πρόταση από τον Alpha, την κατάλληλη στιγμή νομίζω. Ο κύκλος μου στον ΑΝΤ1 είχε κλείσει. Φέτος ξυπνάω ευχάριστα για να πάω στη δουλειά μου. Στο Πρω1νο από ένα σημείο και μετά δεν ξυπνούσα με την ίδια χαρά που ξυπνούσα πριν και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να αποχωρήσω από το Πρω1νο. Έχει υπάρξει άνθρωπος τα προηγούμενα χρόνια , που συνεργαζόμασταν και καθόμασταν δίπλα και δε λέγαμε ούτε καλημέρα. Στο λέω με στεναχώρια αυτό γιατί δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Ως φήμη υπήρχε στον σταθμό πως ο Αντώνης Κανάκης είναι εκείνος που ευθύνεται για το ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχουν εκπομπή. Το είχε πει διευθυντικό στέλεχος στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους. Νομίζω ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι έγινε.  Όπως αποδείχθηκε όμως αυτό που υπήρχε ως φήμη δεν ισχύει. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν είμαι μέσα στα κλειστά γραφεία αλλά από τη στιγμή που ο Αντώνης λέει ότι ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο και το κανάλι δεν τον στήριξε, ε δεν είναι τρελός ο Αντώνης να σηκωθεί να φύγει μετά από 21 χρόνια»

«Είναι πρώτη φορά που ακούμε από πρόσωπο του καναλιού να λέει ότι είχε ακουστεί από διευθυντικό στέλεχος να λέει ότι υπήρχε ευθύνη του Αντώνη Κανάκη για το κόψιμο Λιάγκα-Αρναούτογλου. Αυτό δικαιώνει τον Αντώνη. Όπως λέει ο Κώστας δεν είναι τρελός ο Αντώνης να στέλνει μια επιστολή και να αποχωρεί μετά από 21 χρόνια» σχολίασε αμέσως μετά ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης όμως αποφάσιε να μιλήσει με ονόματα και ανέφερε «Αφού το λες ρε Κώστα πες το με ονοματεπώνυμο. Πες ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης μετέφερε αυτή τη πληροφορία. Ο Λάτσιος έφυγε δυο μήνες μετά το κόψιμο του Λιάγκα και μετά άρχισε να φτιάχνεται και να κυκλοφορεί αυτή η φήμη. Εγώ το πάω ένα βήμα παραπάνω».

Ενώ για το θέμα με τον συνεργάτη που ο Κώστας Τσουρός δεν αντάλλασε ούτε καλημέρα είπε: «Εμένα η θέση μου είναι δύσκολη γιατί ήμουν την ίδια χρονιά στην εκπομπή με τα παιδιά. Το έχει πει και η Σάσα φωτογραφίζοντας τον Κώστα, το λέει τώρα και ο Κώστας. Δεν ήταν καλά τα παιδιά μεταξύ τους. Δεν θα πω παραπάνω για να μη μπλέξω αλλά όλη τη χρονιά τους 8,5 από τους 10 μήνες δεν έλεγαν ούτε καλημέρα. Είχαν μεγάλο θέμα μεταξύ τους. Εγώ θεωρώ βλακεία το λόγο για τον οποίο είχαν τσακωθεί».