Φαίη Σκορδά

Σημειώνοντας για άλλη μια φορά τα καλύτερα νούμερα στο slot της – πρώτη για όγδοη συνεχή χρονιά, από τότε που ξεκίνησε στο Mega, το 2010. Από την περσινή ομάδα έχει ήδη αποχωρήσει ο Κώστας Τσουρός –θα βρεθεί στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού–, ενώ ακούγεται πως η ομάδα που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες θα γίνει ακόμη πιο ευέλικτη. Σίγουρα δίπλα της θα παραμείνουν ο Άρης Καβατζίκης, o Βασίλης Καλλίδης και η Λίτσα Πατέρα, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην επιτυχημένη πρωινή παρέα. Πιθανό θεωρείται στην ομάδα της να δούμε και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το κανάλι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα που θα προβληθεί στο πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν και η προϋπηρεσία του στο Πρωινό θα μπορούσε φέτος να αξιοποιηθεί.

Γιώργος Παπαδάκης


Υπάρχουν συζητήσεις η εκπομπή του να έχει μεγαλύτερη διάρκεια (ξεκινώντας νωρίτερα) καθώς μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες στον αέρα (το Καλημέρα Ελλάδα έκανε πρεμιέρα το 1992!) παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις του τηλεοπτικοί κοινού για την πρωινή του ενημέρωση.

Αντώνης Κανάκης

Πριν από οκτώ μήνες περίπου έγινε πατέρας, πριν από πέντε ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 (μέχρι το 2021), ενώ παράλληλα έλαβε το χρίσμα του υπεύθυνου σχεδιασμού για τη late night ζώνη του σταθμού. Απαλλαγμένος από άγχη, θα ηγηθεί των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, στην προσπάθεια να πάρει πίσω στο σπίτι του τα σκήπτρα της ζώνης – τα κατείχε για χρόνια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η 40χρονη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να εξηγεί τους όρους του Ρουκ Ζουκ στις τετράδες των φίλων που θα την επισκέπτονται στο πλατό και αυτή τη σεζόν, στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Νίκος Χατζηνικολάου

Ο 55χρονος δημοσιογράφος και άνκορμαν ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι, ενώ στο τιμόνι του ενημερωτικού τομέα βρίσκεται ήδη ο Κωστής Τσακανίκας, πρώην διευθυντής ενημέρωσης του Star. Σε συνδυασμό με το νέο καθημερινό σίριαλ για lead-in, θα δώσουν την ιδιαίτερη μάχη της τηλεθέασης, του πρεστίζ και της εγκυρότητας των 20.00.

Γιώργος Μαυρίδης

Ο 40χρονος παρουσιαστής και αρτίστας των tattoo θα βρίσκεται στο τιμόνι –κυριολεκτικά– της νέας εκπομπής που θα έχει τίτλο Beat Buzzer. Πρόκειται για ένα νέο μουσικό παιχνίδι, που θα διαδραματίζεται μέσα σε αυτοκίνητο – παρότι ο James Corden έχει τοποθετήσει τον πήχη σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.