Το νέο τραγούδι του Χρήστου Δαάντη με τίτλο «Καρ@@@ σε μισώ», έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media και σε εκπομπές. Παρά την επιτυχία – στα views – που έχει το εν λόγω τραγούδι από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, πολλοί είναι εκείνοι που αιφνιδιάστηκαν με την απόφαση του Χρήστου Δάντη να το τραγουδήσει.

Στην εκπομπή, Το Πρω1νό, η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της σχολίασαν το τραγούδι με τις απόψεις να διίστανται. Η παρουσιάστρια ήταν λίγο πιο διαλλακτική και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον τραγουδιστή εν αντιθέσει με τους συνεργάτες της. Ο Άρης Καβατζίκης, μάλιστα, ανέφερε πως έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ ενώ η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε πως ήταν κρίμα να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια για τα κλικς.

Δείτε κάποια κομμάτια από τη στιχομυθία

Φαίη: Πάντως δε θα κλάψω. Γιατί να στεναχωρηθούμε;

Άρης: Γιατί ανεβαίνει το επίπεδο της μουσικής… ακαριαία, στα ύψη, της ελληνικής μουσικής. Γιατί να μη στεναχωρηθούμε;

Φαίη: Θα στεναχωρηθούμε επειδή ο Χρήστος Δάντης είπε για μια μπιπ σε μισώ;

Άρης: Μη το βλέπεις έτσι, αυτό το τραγούδι θα παίξει στα ραδιόφωνα, στα σπίτια που υπάρχουν παιδιά… Δεν είναι ο ρόλος της μουσικής να προβάλλει αυτό το στίχο στην ελληνική μουσική

Κλεοπάτρα: Εμένα ξέρετε τι με ενοχλεί σε όλο αυτό; Δε με ενοχλεί αν πρέπει να ακούγεται ή όχι αλλά μια τέτοια φωνάρα και καλλιτεχνάρα όπως ο Δάντης να καταφεύγει σε κάτι τόσο φθηνό για να προκαλέσει και να συζητηθεί το τραγούδι… εγώ δε θα το έκανα. Δεν αξίζει στον Δάντη.

Άρης: Από τον άνθρωπο που έχει πει το «παλιό μου παλτό» δεν περιμένω να πει αυτό. Τον θεωρώ μεγάλο καλλιτέχνη αλλά για μένα είναι σαν πήρε ένα ασανσέρ και να έπεσε κάτω.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν και στο μήνυμα, στα social media, που έγραψε για τον Χρήστο Δάντη, η Σάννυ Μπαλτζή (η δημιουργός του τραγουδιού «Το παλιό μου παλτό»).

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε το απόσπασμα από Το Πρω1νό

Δείτε το video clip