Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από δώδεκα χρόνια, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Alpha, η Αννίτα Πάνια μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως η ίδια με το σύζυγό της έχουν καταστρέψει ένα παιδικό πάρτυ με την παρουσία τους.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταπιέσει τον τρόπο ζωής μου με την έλευση του παιδιού. Το παιδάκι ήρθε στη ζωή μου μόνο για καλό, είναι ο γκόμενος μου τον λατρεύω, αλλά δεν έχει χρειαστεί να κάνω πράγματα που δεν θέλω και νομίζω ούτε ο γιος μου δεν θα ήθελε να καταπιεστώ κι εγώ. Το παιδί πάει στα παιδικά πάρτι με την νταντά του που είναι πιο δεκτική στα κοινωνικά θέματα, περνάει καλύτερα από τα να πηγαίναμε μαζί του εμείς και να καταστρέφαμε το παιδικό πάρτι», δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Βασικά η παρουσία του Νίκου το έκανε τραγικό το πράγμα, εγώ το πάλευα. Ξαφνικά σταματήσανε όλοι και κοιτούσαν δύο ηλίθιους ανθρώπους. Φαινόμασταν πως ήμασταν γελοίοι γιατί δεν ταιριάζαμε εκεί μέσα, ήμασταν ασύμβατοι. Εδώ δεν πήγαινα εγώ στα παιδικά πάρτι όταν ήμουν παιδί, δεν το’ χω εγώ αυτό. Δεν μπορώ να καταπιεστώ με τίποτα».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ιωαννίδου: «Καληνύχτα Φρέντυ»

Ο ηθοποιός από το Κάτω Παρτάλι που πάλεψε με την κατάθλιψη για δυόμιση χρόνια

The Voice: Νέο ανέλπιστο ρεκόρ τηλεθέασης

Το People στο tablet: Κατέβασέ το κι εσύ μόνο με ένα κλικ