Όπως θα θυμάστε, η Αννίτα Ναθαναήλ άφησε το στίγμα της στην ιδιωτική τηλεόραση τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της. Χρόνια μετά αποδεικνύει ότι δεν περνά απαρατήρητη. Εξάλλου, το 2011, η ίδια είχε πάρει μέρος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Real Housewifes», όπου τότε είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Άραγε μετάνιωσε για τη συμμετοχή της; «Όχι, δεν μετανιώνω για όσα κάνω. Ήταν μια εμπειρία που δε νομίζω ότι με έβλαψε, ίσα – ίσα έβγαλα εύκολα 15.000 ευρώ. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και με ποιες αρχές έχω μεγαλώσει. Ήξερα το αμερικάνικο concept και ήμουν προετοιμασμένη για το τσαλάκωμα. Το έκανα για πλάκα και όχι για να ξαναμπώ στην τηλεόραση, όπως είχε γραφτεί. Αυτό όμως, έγινε σε μία κακή εποχή. Δεν ήταν ωραίο που εμείς πηγαίναμε από το ένα spa στο άλλο ή κάναμε ταξίδια στη Μύκονο, τη στιγμή που η κρίση μάστιζε τη χώρα», παραδέχτηκε στην Τζοβάννα Βλαχάβα και το περιοδικό Hello.

Όσο για το αν της λείπει πλέον η τηλεόραση, η ίδια εξομολογείται πως όχι, καθώς πλέον ενεργά με την εταιρία που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Κρις Χάμπερτ. «Έζησα τα καλά χρόνια της και είμαι ικανοποιημένη από την πορεία μου στο χώρο. Εξάλλου, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες τηλεοπτικές φιλοδοξίες. Πέρασα ωραία και αμειβόμουν πολύ καλά. Πιστεύω ότι εάν είχα τηλεοπτική ωριμότητα, θα είχα αποδώσει πολύ καλύτερα. Μπήκα στο χώρο αρκετά μικρή και δεν είχα προπονήσει σωστά τον εαυτό μου», επεσήμανε.

Διαβάστε ακόμα:

Ηρώ Μουκίου: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα πήρε για μια διαφήμιση

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει: «Τα χρήματα που παίρνω από το “Σόι σου” δεν είναι τα ψίχουλα που μου πρότειναν»

Το ξέσπασπα του Γιώργου Γιαννιά: «Αν δεν έχεις χρήματα σε αφήνουν να πεθάνεις»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store