Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την Άννα Βίσση να είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με κυπριακό κόμμα, κάτι που η ίδια διέψευσε, ωστόσο θα… ασχοληθεί με τις εκλογές!

Συγκεκριμένα, ο γαμπρός της «απόλυτης Ελληνίδας star», η οποία συνεχίζει τις επιτυχημενες εμφανισεις στο «Hotel Ερμού» και σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της album από την Panik Gold, κατεβαίνει στο δήμο Μαραθώνα.

Ο Κωνσταντίνος Μπούφης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Πορεία Πράξης» του Στέργιου Τσίρκα. Από το 1995 μέχρι σήμερα, ζει μόνιμα στο Μάτι, με τη σύζυγό του Νίκη Βίσση – Μπούφη (αδερφή της Άννας Βίσση) και τις τρεις κόρες τους Βέρα, Σοφία και Ανδριάννα. Μάλιστα η φονική φωτιά στην περιοχή τους επηρέασε άμεσα, καθώς το σπίτι τους ανήκει σε εκείνα που κάηκαν.

Αν και πυρόπληκτοι, συνεχίζουν να διαμένουν στην περιοχή, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπούφης, που είναι ιδιαίτερα ενεργός και δραστήριος πολίτης, είναι μεταξύ εκείνων που πρωτοστατούν στις προσπάθειες των κατοίκων για την ανακούφιση των πληγέντων και την αναγέννηση του Ματιού.