Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου της album μπήκε η Άννα Βίσση, που ολοκλήρωσε τα studio sessions και, για ακόμα μία φορά, ετοιμάζεται να μας συναρπάσει με τα τραγούδια της!

Μετά την κυκλοφορία του τριπλού live album «Hotel Ερμού live 2015 – 2018», που έγινε πλατινένιο και χαρακτηρίστηκε ως «ο καλύτερος τριπλός live δίσκος της δεκαετίας», η «απόλυτη Ελληνίδα star» και ο Νίκος Καρβέλας, με την «εκρηκτική» χημεία τους, ετοίμασαν νέα τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα, καθένα με το δικό του ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα.

Μέσω των social media, η Άννα Βίσση μοιράστηκε στιγμιότυπα από την ηχογράφηση του album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη δισκογραφική της εταιρεία, τηνPanik Gold και θα έχει έναν τίτλο γεμάτο αδρεναλίνη!

Ήδη, μία πρώτη «γεύση» έχει δοθεί με την ερωτική μπαλάντα «Μέσα Μου» και τοξεσηκωτικό «Τα Χειρότερα» που η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα λέει στις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού» όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο επικρατεί το αδιαχώρητο. Επίσης, όπως φαίνεται από μία φωτογραφία, στο album θα υπάρχεισυμμετοχή – έκπληξη της Γιώτας Γιάννα.