Είναι αναμφίβολα η συνεργασία της χρονιάς. Η «Απόλυτη» όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της και ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, συνυπάρχουν σε ένα καινούργιο και για τους δύο χώρο, με ένα πρόγραμμα διαφορετικό απ’ τα άλλα.

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, σας προσκαλούν να ακούσετε Ένα ή Κανένα ή και όλα τα τραγούδια τους, σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο όπως είναι το Pantheon Theatre. Σε κοινή τους συνέντευξη στο κυπριακό Down Town μιλώντας στον Γιάννη Χατζηγεωργίου είπαν τι θαυμάζουν ο ένας στον άλλο, δείχνοντας έτσι ότι η συνεργασία τους είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικά snapshots από το Σχήμα που θα πάει μέχρι το καλοκαίρι και που είναι Ένα!

Αντώνης Ρέμος: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που συναντηθήκαμε φέτος στο Pantheon Theater με την Άννα! Νιώθω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή αυτή που βρεθήκαμε με την Άννα – αυτήν ακριβώς τη στιγμή έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα που μας ενώνουν και τίποτα να μας χωρίζει. Τη θαυμάζω και την εκτιμώ ιδιαίτερα ως καλλιτέχνη! Η Άννα έχει μια δύναμη ψυχής που με εντυπωσιάζει».

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση-Αντώνης Ρέμος: Οι celebrities που πήγαν στην πρεμιέρα τους

Άννα Βίσση: «Τη φωνή του, τις ερμηνείες του και την αγωνιστικότητα του σ’ αυτά που πιστεύει και θεωρεί σωστά. Συνεργαζόμαστε σαν δυο καλοί φίλοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, λέγοντας αλήθειες»!