Μπορεί στη σειρά Τρεις Χάριτες να ήταν αδερφές και να έγιναν ευρέως γνωστές μέσω της συγκεκριμένης σειράς, όμως τα πράγματα δεν συνέχισαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Νένα Μεντή ήταν η Όλγα και η Μαρία της αγαπημένης σειράς.

Στην τελευταία της συνέντευξη η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα μιλώντας για τη δημοσιότητα μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά διηγήθηκε: «Μια φορά είχε γίνει το εξής αστείο: ήμασταν με τη Μεντή και έναν φίλο μας άσχετο με το επάγγελμα. Μπαίνουμε σε ταξί, μπροστά ο φίλος μας και πίσω εμείς. Και λέει ο ταξιτζής: “Εσάς σας γνωρίζω, οι κοπέλες πίσω ηθοποιοί είναι και αυτές;” Πέσαμε κάτω από τα γέλια. Ήταν μια εποχή που τότε δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. όλη η Ελλάδα έβλεπε φανατικά το σίριαλ. Το έζησα, αλλά ήταν εφιαλτικό».

Η αγαπημένη τριάδα των αδερφών Χαρίτου, επανενώθηκαν με αφορμή το γνωστή τηλεοπτικό σποτ για ελληνικό καφέ. «Ήταν πολύ ωραία. Με τα παιδιά (σ.σ. τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου) μιλάμε, δεν έχουμε κόψει επαφή. Με τη Νένα Μεντή δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια, αλλά ούτε και με τη Μίνα Αδαμάκη. Τη Μίνα την αγαπώ πάρα πολύ, μας δένουν πολλά. Αλλά παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε τα πήγαμε όλοι μια χαρά στο γύρισμα και βγήκε και μια ωραία διαφήμιση», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.