Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε η Άννα Παναγιωτοπούλου και αναφέρθηκε σε πολλά: τις σχέσεις της με τη Μίνα Αδαμάκη και τη Νένα Μεντή, τη «Μαντάμ Σουσού», την εποχή που έπαιρνε 1 εκατομμύριο δραχμές για ένα επεισόδιο στην τηλεόραση, τη παράσταση «Toc Toc» στην οποία αρνήθηκε να συμμετάσχει,  το διαζύγιο των γονιών της, τη συγκλονιστική στιγμή που βρήκε τον σύζυγό της νεκρό και τον γιο της, που ήταν συμμαθητής με τον Αλέξη Τσίπρα!

Η ηθοποιός δέχτηκε ερώτηση από τον δημοσιογράφο και για την άποψή της σχετικά με την αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή από τον Αλέξη Γεωργούλη στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης».

Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού ήταν «Ο Γεωργούλης θα παίξει στο “Ζητείται Ψεύτης”; Είναι κωμικός αυτός; Έλα, Παναγία μου!», ενώ στη συνέχεια είπε: «Από τον Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης. Εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω. Μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός, δηλαδή, κάνει αστεία – σαχλαμάρες. Δεν κάνει μόνο επιθεώρηση. Κάνει διάφορες μπούρδες, ό,τι να ναι!»

Δείτε όλα όσα είπε στο video:


Start at