Τα βλέμματα όλων την τελευταία εβδομάδα ήταν στραμμένα γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Άννας-Μαρίας Βέλλη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο όταν η Άννα- Μαρία Βέλλη είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον αέρα της εκπομπής.

Εκ τότε πολλά γράφτηκαν για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτόν τον καβγά και άλλα τόσο για το αν τελικά η νεαρή παρουσιάστρια θα συνεχίσει ή όχι να βρίσκεται στο δυναμικό της εκπομπής.

Όπως σας είχε ενημερώσει το peoplegreece.com , την Τετάρτη το μεσημέρι η Άννα-Μαρία πραγματοποίησε ένα ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού, στο οποίο αποφασίστηκε να βρίσκεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή αλλά δεν είναι σίγουρη για το αν θέλει ή όχι να συνεχίσει και την υπόλοιπη σεζόν.

Σήμερα το μεσημέρι, στην έναρξη της εκπομπής του, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε σε όσα έχουν γραφτεί και ξεκαθάρισε τη θέση του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους που μας διαφήμισαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Παίξαμε περισσότερο από ότι μπορούμε να παίξουμε στη δική μας εκπομπή. Ειπώθηκε η αλήθεια. Υπήρχε μία διαφωνία, μέσα από ένα αστείο, με την Άννα Μαρία Βέλλη… Το κορίτσι, όπως είπαν, δεν ήρθε γιατί οι γυναίκες δεν έχουν το ίδιο χιούμορ με τους άντρες. Έτσι, κάλεσα ένα φιλαράκι στη θέση της για να τα λέμε». Τότε εμφανίστηκε η Άννα Μαρία Βέλλη, ντυμένη αντρικά, και είπε: «Εδώ είμαι κι εγώ Πέτρο μου. Επιτέλους, τα διώξαμε τα κοριτσάκια».

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε ανάμεσά τους.