Με αφορμή τη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, με τίτλο Στα καλά καθούμενα, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, για τον πρωτότυπο ρόλο της, το κατά πόσο παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση στην υποκριτική, αλλά και για το ενδεχόμενο πλαστικών επεμβάσεων.

Στην ταινία υποδύεται την καλόγρια. Το θεώρησε μειονέκτημα που εμφανίζεται με τα ράσα; «Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Είναι ένας ρόλος και αφού σε αυτό το ρόλο καλούμαι να είμαι ντυμένη έτσι, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Βασικά, δεν με απασχόλησε ποτέ να δείξω αν έχω προσόντα ή όχι, οπότε δεν με απασχολεί αντίστοιχα και αν θα τα κρύψω», παραδέχτηκε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι αρκετά χρόνια πια και είμαι σε μια ηλικία που δεν ξέρω αν μετράει η εμφάνιση στον χώρο της υποκριτικής. Βασικά, μετράει η εμφάνιση για οποιονδήποτε αφού ανάλογα με το πώς είσαι παίρνεις και τους ανάλογους ρόλους. Δεν σου ανοίγει πόρτες η ομορφιά μόνη της».

Όσο για το αν θα έκανε κάποια στιγμή πλαστική επέμβαση, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογήθηκε: «Αν αισθανόμουν ότι κάτι με ρίχνει πολύ ψυχολογικά και επηρεάζει την καθημερινότητά μου, μπορεί και να το έκανα».

Διαβάστε ακόμα:

Hugh Jackman: Η νέα επέμβαση για αφαίρεση καρκινώματος και το συγκινητικό μήνυμά του

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν είναι κακό να θέλεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου με μια μικροεπέμβαση»

Στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store