Η Άννα Μαρία Ηλιάδου κέρδισε τον ένα από τους δυο τίτλους που μοιράστηκαν φέτος στο GNTM 2. Όμως, μαζί με την ίδια που υπήρξε ιδιαιτέρως δημοφιλής στο κοινό, ο κόσμος έχει αρχίσει να συμπαθεί και τον σύντροφό της, Τάσο Ιωαννίδη.

Όλα ξεκίνησαν με τα σχόλια για τη διαφορά ύψους ανάμεσα στο ζευγάρι, που πολλοί παρατήρησαν στη διάρκεια της διαδικασίας του τελικού, και σύντομα προέκυψαν πολλά viral στιγμιότυπα. Ο Τάσος, ωστόσο, δεν δίστασε να απαντήσει και μάλιστα με χιούμορ.

Τάσος Ιωαννίδης: Ο σύντροφος της Άννας Μαρία «τρολάρει» το ύψος του

Το ζευγάρι, που είναι μαζί τρία χρόνια, από το σχολείο, είναι πολύ ερωτευμένο και «δεμένο». Όσο για τον Τάσο, όπως είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» εργάζεται στον επιχειρηματικό τομέα:

«Έχουμε μάντρες με συστήματα δόμησης, νοικιάζουμε σπίτια. Στον επιχειρηματικό τομέα ασχολούμαι. Πάντα με επιχειρήσεις. Τώρα κάνουμε ένα μικρό διαλειμματάκι λόγω της Άννας Μαρίας. Μού φωνάζουν λίγο, παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Θα επανέλθουμε πάλι σίγουρα και η Άννα Μαρία μαζί, γιατί κι αυτή βοηθούσε στη μάντρα πολλές φορές, στο γραφείο».

GNTM 2: Η Άννα – Μαρία Ηλιάδου είναι η βασίλισσα των memes και υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό