Η Άννα Λορένη και ο Παναγιώτης Θεόφιλος είναι από τα τελευταία ζευγάρια του πρώτου Power of Love. Έδειχναν αγαπημένοι παρά τις δυσκολίες και την απόσταση και σχεδόν συνεχώς αρνούνταν το ενδεχόμενο χωρισμού.

Το πρώην -πλέον- ζευγάρι ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό τους μέσω instagaram.

Αναλυτικά, η Άννα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο ανέφερε: 

«Αγαπημένοι μου φίλοι,

Επειδή μοιράστηκα μαζί σας στιγμές μιας σχέσης που δημιουργήθηκε μέσα σ ενα reality show , νιώθω την υποχρέωση σεβόμενη την αγάπη και την υποστήριξη σας ,να σας ενημερώσω για τις αλλαγές που υπάρχουν στη προσωπική μου ζωή .

Με τον Παναγιωτη λοιπόν δεν είμαστε ζευγάρι εδώ κ κάποιο καιρό . Οι λόγοι είναι προσωπικοί. Τον ευχαριστώ για ό,τι ζήσαμε και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη πορεία. Η αγάπη σας ήταν , είναι κ θα είναι πάντα σημαντική για μένα. Μαζί στα εύκολα κ στα δύσκολα.

Σας ευχαριστώ για όλα .

I wish you all nothing but peace and love. Show must go on»

https://www.instagram.com/p/BspyeqXFvT1/

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Θεόφιλος ανέβασε κοινό στιγμιότυπο με ένα μουσικό βίντεο. Ο Παναγιώτης ήταν πιο λιτός, σημειώνοντας:

«Ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη σας την αγάπη που μας δείξατε!! Αποφασίσαμε να τελειώσουμε σαν ζευγάρι για προσωπικούς λόγους!! Ξέρω ότι θα σεβαστείτε την κοινή μας απόφαση!! Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τέτοιες στιγμές που μόνο εγώ ξέρω!!».

https://www.instagram.com/p/Bsp0uLtlAbL/