Μια ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Ανν Χάθαγουέι το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Hollywood, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα, αναφέροντας πως δεν πρόκειται για κάποιο γύρισμα ταινίας, αλλά πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της, η Anne Hathaway αποκάλυψε πως έκανε αρκετές προσπάθειες προκειμένου να μείνει και πάλι έγκυος και έδωσε το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γονιμότητας..

Να θυμίσουμε πως ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2012 με τον σύζυγό της, Adam Shulman και πριν τρία χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Jonathan.

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

It’s not for a movie…⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love 💕

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on