Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Τζένη Μελιτά και Μαντώ Γαστεράτου, η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας μίλησε για τη δική της σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια όπως είναι γνωστό από το τέλος του «Δέστε τους» δε μιλάει με τη Μαρία Ηλιάκη. Η Κατερίνα όμως αποκάλυψε πως το περασμένο Σάββατο η παρουσιάστρια και πρώην κολλητή της φίλη της έστειλε μήνυμα για να δει αν είναι καλά. Ο λόγος; Χάκαραν το λογαριασμό της Κατερίνα Καινούργιου στο facebook και οι επιτήδειοι έστελναν στους διαδικτυακούς της φίλους μηνυμα όπως «έχω ανάγκη», «θέλω χρήματα», «θέλω τη βοηθειά σας« κοκ χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Η Μαρία Ηλιάκη που κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει αλλά αναρωτήθηκε παράλληλα αν είναι όλα καλά με την παρουσιαστρία έστειλε από ενδιαφέρον μήνυμα να δει τι συμβαίνει.

«Μου έστειλε η Ηλιάκη μήνυμα. Έχω χαρεί πάρα πολύ. Το Σάββατο εμένα χάκαραν τον λογαριασμό μου στο facebook και ξαφνικά άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κόσμο ότι έχω ανάγκη από χρήματα. Μου έστειλε η Ηλιάκη στο instagram, μου λέει «Είσαι καλά, χρειάζεσαι κάτι;», δεν καταλάβαινα, έχουμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε, της λέω «Μαρία εσύ είσαι;», «Ναι μωρή μου λέει, ποιος να είναι;», μου εξήγησε ότι της έχουν στείλει αυτό το μήνυμα και της είπα ότι μάλλον με έχουν χακάρει. Μου είπε να έχω το νου μου, μου έκανε και κάποια αστεία για την προσωπική μας ζωή, μιλήσαμε μετά από πολύ καιρό. Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα και με προειδοποίησε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε, αν την δω έξω θα μιλήσουμε, θα πούμε ένα γεια, θα την φιλήσω. Αν μου έλεγε να πάμε για καφέ θα πήγαινα, τι έχουμε να χωρίσουμε;» εξήγησε  Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα

Και η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα χρόνια είναι κρίμα να μη μιλάνε οι δυο παρουσιάστριες, όντως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Για να δούμε θα τον πιουν αυτό τον καφέ;