Όσα συμβαίνουν στη διεθνή showbiz σίγουρα επηρεάζουν παράγοντες της καθημερινότητας, του μέσου χρήστη του διαδικτύου. Όταν λοιπόν ορισμένες από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες, είναι αυτές με πιο… πονηρό περιεχόμενο, είναι μαθηματικά βέβαιο πως οι αναζητήσεις του μέσου χρήστη θα επηρεαστούν από όσα συμβαίνουν γύρω του.

Έτσι λοιπόν το αγαπημένο site ενηλίκων Pornhub, που κατά καιρούς μας εκπλήσσει με τις έρευνες και τις πρωτοβουλίες του, έβγαλε ένα θεαματικό στατιστικό στοιχείο. Μετά τον χωρισμό PittJolie και τις ψευδείς –εν τέλει- φήμες πως η Marion Cotillard αποτελούσε το 3ο πρόσωπο στο γάμο τους, οι χρήστες του Pornhub φαίνεται πως έψαξαν για τα καλά τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στις 20 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε στατιστικό «άλμα» της τάξης του 579% στις αναζητήσεις σχετικά με τη Γαλλίδα ηθοποιό, η οποία εμφανίζεται με τον Pitt στο «Allied». Αντίστοιχα οι αναζητήσεις για την Jolie ανέβηκαν μόλις κατά 58%. Στις 21 Σεπτεμβρίου με την διάψεση να μην έχει έρθει ακόμη, η αύξηση για την Cotillard έφτασε το 1218%(!), τη στιγμή που η αντίστοιχη για την Αμερικανή ηθοποιό άγγιζε το 129%.

Σε ότι αφορά τους καθαρούς αριθμούς, ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο διήμερο, η Jolie παραμένει μπροστά καθώς σε μια μέση ημέρα, οι χρήστες του κάνουν αρκετές χιλιάδες αναζητήσεις που σχετίζονται με την Αμερικανίδα ηθοποιό, διατηρώντας την σταθερά στο top 20 των διασήμων με πονηρό περιεχόμενο.