Πράγματι η Angelina Jolie αποτέλεσε ένα από τα πιο ιδιαίτερα πρόσωπα τη χρονιά που μας πέρασε και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Brad Pitt. Ένα από τα πιο όμορφα, ταιριαστά και φαινομενικά ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz έβαλε τέλος στο γάμο του ξαφνικά. Ωστόσο η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ηθοποιό, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά θέματα και στην καθημερινότητά της.

Για όλα τα παραπάνω μίλησε αποκλειστικά στο People κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς της. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι πλέον λίγο πιο δυνατή».

Πολλά έχουν αλλάξει από τον τελευταίο χρόνο στη ζωή της γενικότερα, καθώς ήταν 19 Σεπτεμβρίου όταν συμπλήρωσε τα έγγραφα αίτησης διαζυγίου. Παρόλα αυτά έκτοτε παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στα παιδιά της.

Παρά την τραυματική της εμπειρία, η Jolie κατάφερε να μείνει αφοσιωμένη στην οικογένειά της. «Είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Νομίζω πλέον είμαι λίγο πιο δυνατή», αναφέρει η ηθοποιός, σκηνοθέτης και φιλάνθρωπος. «Όλοι έχουν με τις δύσκολες στιγμές μας ,όμως ως μητέρα πρέπει πάντα να έχεις προτεραιότητα τα παιδιά σου. Βιώνουν τα χρόνια που ακόμη προσαρμόζονται και όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα».

Με τα παιδιά στο πλάι της φωτογραφήθηκε πρόσφατα για την προώθηση της νέας ταινίας της, που κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου με τίτλο «First They Killed My Father». Πρόκειται για ταινία που σκηνοθέτησε και είναι βασισμένη στη ζωή του φίλου της friend Loung Ung, ο οποίος επιβίωσε από την γενοκτονία των Khmer Rouge στην Καμπότζη.

Ανάμεσα σε άλλα, επιβεβαίωσε πως παρά τη φροντίδα της οικογένειάς της, είναι έτοιμη να αναλάβει περισσότερους ρόλους στο μέλλον, ανάμεσα στους οποίους και η συνέχεια του Maleficient.

«Όλα θα είναι γύρω από τα παιδιά», αναφέρει και συμπληρώνει: «Δεν έχω εργαστεί για περισσότερο από ένα χρόνο, καθώς με χρειαζόντουσαν στο σπίτι. Τα πάντα σταμάτησαν. Κάθομαι και τους μιλάω για επηρεάζονται από τα πάντα. Κάθε μέρος, κάθε είδους project που αναλαμβάνω, πρόκειται να το προσαρμόσω όσο το δυνατόν περισσότερο, για να μπορέσουν να το διαχειριστούν».