Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να έχουν χωρίσει, φήμες που εντάθηκαν μετά το unfollow που έκανε ο ένας στον άλλον στο Instagram, ενώ ο ποδοσφαιριστής διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες και δημοσίευσε ένα μήνυμα όλο νόημα.

Μέχρι στιγμής, ούτε η τραγουδίστρια, ούτε ο ποδοσφαιριστής, που έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, έχουν πάρει θέση για τις φήμες χωρισμού. Όσο ο Σάββας βρίσκεται στην Κροατία ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, η Αγγελική κάνει εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και περνά καλοκαιρινές στιγμές με τους δύο γιους της.

Αν και μετά το unfollow η τραγουδίστρια είχε κάνει δημοσιεύσεις στο Instagram, είχε επιλέξει να δημοσιεύσει φωτογραφίες των παιδιών της, χωρίς λεζάντες, θέλοντας να δείξει πως είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Ωστόσο, στη νέα της δημοσίευση ποζάρει η ίδια, χαμογελαστή, με φόντο την γέφυρα του Ευρίπου, στην Χαλκίδα.

«Χαμογελάει σαν να ξέρει ένα όμορφο μυστικό… και δεν το λέει», έγραψε στην, ομολογουμένως, αινιγματική λεζάντα, ενώ στη συνέχεια ανήρτησε βίντεο από συναυλία της στον Δήμο Φυλής, όπου ένα μικρό κοριτσάκι ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το Ξημερώματα του Κωνσταντίνου Αργυρού, κάνοντας την τραγουδίστρια, αλλά και τους παριστάμενους, να ξετρελαθούν!

She smiles like she knows a beautiful secret…and she’s not telling ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις