Η Αγγελική Δαλιάνη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» -αντικατέστησε στο μέσον της δεύτερης σεζόν τη Μαριάννα Τουμασάτου– μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον μεγαλύτερο εφιάλτη της.

Πόσο δύσκολη ήταν η αντικατάσταση αυτή; «Είχα λίγο άγνοια κινδύνου γιατί ήταν η πρώτη που μου συνέβη κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολο. Η αντικατάσταση εμπεριέχει το μειονέκτημα ότι πρέπει να δουλέψεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έναν μεγάλο ρόλο και ότι οφείλεις να ενσωματωθείς στην υπόλοιπη ομάδα. Στις τρεις πρώτες παραστάσεις αγχώθηκα πολύ, αλλά με βοήθησαν τόσο ο Γιάννης Αιβάζης, που υποδύεται το σύζυγό μου, όσο και ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης. Στη ζωή μου εδώ και χρόνια έχω έναν εφιάλτη: ότι θα βγω στη σκηνή και δεν θα θυμάμαι τίποτα. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα ότι θα ζήσω τον εφιάλτη μου για πρώτη φορά. Ευτυχώς, δεν μου συνέβη», δήλωσε η ίδια το Πρώτο Θέμα.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στην δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα της: «Στην αρχή, όταν πήγαινα επί ένα χρόνο για οντισιόν είχα πολλές απογοητεύσεις. Πολλές φορές έφτανα στην πηγή και δεν έπινα νερό. Δεν θα ξεχάσω πως όταν έκανα το σίριαλ “Μαρία η άσχημη” ήρθε ο σκηνοθέτης Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και μου είπε ότι με είχε δει σε οντισιόν αλλά με είχε απορρίψει. Κι εγώ του απάντησα: “Μπορεί να μη με πήρες τότε, αλλά σου κατσικώθηκα από μόνη μου και με σκηνοθετείς”».

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική & Παναγιώτα Δαλιάνη: Μαζί σε νέο επαγγελματικό βήμα

Αγγελική Δαλιάνη: «Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί»

Αγγελική Δαλιάνη: «Ο Μάνος είναι πιο παιδί από την κόρη μας» 

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store