Το ματς Ελλάδα-Τουρκία είναι ένας αγώνας φιλίας ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν με έντονο πάθος για τη νίκη.

Λίγο πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα και επιλέξουν τους παίκτες, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Acul Ilicali ανακοίνωσαν το έπαθλο για τους νικητές. Εκτός από τις διακοπές για τη νικήτρια ομάδα στο Bodrum (αν κερδίσει η Ελληνική) ή τη Μύκονο (αν κερδίσει η Τούρκιη) υπήρχε και κάτι που περίμεναν όλοι με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές των Survivor ξεκίνησαν να λένε πως η ομάδα που θα κερδίσει τα 2 ματς, θα απολαύσει πολλά κλασσικά ελληνικά τούρκικα πιάτα. Οι παίκτες ακούγοντας τα εδέσματα ξετρελάθηκαν…

Survivor: Αυτοί είναι οι παίκτες του Τούρκικου reality που θα αγωνιστούν με τους Έλληνες

Μετά την ανακοίνωση όμως ο Τούρκος Ilhan Mansiz πρότεινε κάτι στους υπεύθυνους. «Έχω να κάνω μία πρόταση. Ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα κερδίσει, νικητής πρέπει να είναι η φιλία, έτσι σ’ αυτήν περίπτωση οι δύο ομάδες θα δειπνήσουν μαζί!».

Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο Acun κατέληξε να κάνει αποδεκτό το αίτημά του, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor!

Δείτε το βίντεο.