Αναμφισβήτητα το La La Land είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς. Οι κατηγορίες δε για τις οποίες έχει προταθεί για Όσκαρ, αρκούν για να πείσουν κάποιον πως πρόκειται για μία εξαιρετική δημιουργία.

Η μουσική είναι το κύριο χαρακτηριστικό της και όχι άδικα, πολλοί είχαν απορήσει με την ερμηνεία του Ryan Gosling. Ο ήρωας που υποδύεται είναι λάτρης της τζαζ και έχει μοναδικό ταλέντο στο πιάνο. Σε πολλές σκηνές λοιπόν βλέπουμε τον ηθοποιό πάνω από ένα πιάνο να δίνει ρεσιτάλ. Η πρώτη εντύπωση που αφήνει η ταινία είναι πως ο ηθοποιός έχει ντουμπλαριστεί.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και όπως φαίνεται ο Gosling έπαιζε καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων! «Δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο κοντινό μόνο στα χέρια του ήρωα που υποδύεται. Παίζει σε όλη κανονικά ο Ryan», ανέφερε ο σκηνοθέτης Damien Chazelle σε παρουσίαση του La La Land.

Ακόμη και ο John Legend, ο οποίος έχει ένα ρόλο στην ταινία ήταν εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του γοητευτικού ηθοποιούς. «Ζήλευα! Τον έβλεπα να παίζει και έλεγα “Ουάου αυτός ο τύπος είναι καλός και έμαθε πιάνο τους τελευταίους μήνες”. Είναι εντυπωσιακό», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Gosling δεν ντουμπλαρίστηκε στην ταινία.