Μπορεί η Caitlyn Jenner, να είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες στον χώρο της showbiz, όμως ετοιμάζεται για μία σημαντική ανατροπή.

Πριν έναν χρόνο ο Bruce Jenner, αποφάσισε να γίνει γυναίκα και να γίνει Caitlyn. Η αλλαγή φύλου έγινε μοναδικό θέμα συζήτησης. Ο κόσμος υποδέχτηκε θερμά την συγκεκριμένη μετάβαση και πολλά σχόλια έγιναν τόσο για την απόφασή της όσο και για το θάρρος που επέδειξε.

Ο συγγραφέας Ian Halperin λοιπόν, προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που υπογράφειο το βιβλίο «Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of America’s Royal Family», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο Halperin λοιπόν αναφέρει συγκεκριμένα, πως η Caitlyn μετάνιωσε και να θέλει να ξαναγίνει άνδρας. Πρόκειται δε σύμφωνα με όσα γράφει, να γίνει τα επόμενα χρόνια. «Δεν ήταν εύκολο για την Κέιτλιν. Ήταν πολύ πιο δύσκολο απ΄ότι το περίμενε, αλλά είναι συγκινημένη που κατάφερε να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για τις διακρίσεις που έχουν υποστεί εδώ και καιρό τα διαφυλικά άτομα. Δεν νομίζω πως αν το αποφασίσει τελικά θα προκαλέσει έκπληξη σε κάποιον από το στενό της περιβάλλον», γράφει χαρακτηριστικά.