Η Τέτα Καμπουρέλη με το σύζυγό της, το γιο και τη νύφη της έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρω1νό»  και μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το ζευγάρι στην εγκυμοσύνη των διδύμων.

Ο γιος της Τέτας, Παναγιώτης Γκουρούσης και η σύζυγός του, Τζίνα Αργυράκη απέκτησαν δυο υγιέστατα μωράκια όμως η εγκυμοσύνη της είχε πολλές επιπλοκές και μέχρι να γεννηθούν δεν γνώριζαν αν θα μπορέσουν να κρατηθούν στη ζωή.

«Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη. Μας έτυχε ένα σύνδρομο που συμβαίνει σε ένα 15% των μονοχοριακών κυήσεων… Το ένα τρεφόταν πάρα πολύ εις βάρος του άλλου μωρού… Το ένα μωρό στην 26η εβδομάδα ήταν ένα κιλό και 40 γραμμάρια και το άλλο 400 γραμμάρια. Τελικά πήγαν όλα καλά. Υποβλήθηκα σε λέιζερ και όλα καλά… Περιμέναμε από ώρα σε ώρα ότι θα μας λέγανε σταμάτησε η καρδιά κάποιου μωρού. Έκλαιγα ασταμάτητα, ήμουν σίγουρη ότι έως τελευταία στιγμή κάτι θα πάει στραβά… Μέχρι και την ώρα που γέννησα δεν ήξερα τι θα αντικρύσουμε…», είπε η Τζίνα με την Τέτα Καμπουρέλη να μην μπορεί να κρατήσει τη συγκίνησή της. «Πόνεσε πρώτη φορά τόσο η καρδιά μου…», είπε η αισθητικός.

Ο σύζυγος της Τέτας, Βασίλης συμπλήρωσε πως έζησαν ένα θαύμα και ο Παναγιώτης πως είναι καλό να μοιράζονται με τον κόσμο αυτές οι ιστορίες για να ενημερώνονται για τα νέα ιατρικά δεδομένα στην Ελλάδα.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της άκουγαν συγκλονισμένη την περιγραφή της οικογένειας και ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Δείτε το απόσπασμα