Τι κι αν έχουν περάσει έξι χρόνια από το θάνατο της Whitney Houston; Οι αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή της συνεχίζονται και κάθε φορά προκαλούν αίσθηση όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της τραγουδίστριας έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η Houston είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και από την ξαδερφή της Ντι Ντι Γουόργουικ! Πρόκειται για την αδερφή της γνωστής τραγουδίστριας Ντιον Γούργουικ.

Η θεία της, Μαίρη Τζόουνς, η οποία βρήκε νεκρή στη μπανιέρα τη Whitney Houston, ισχυρίζεται ότι της είχε εκμυστηρευθεί ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά η Ντι Ντι Γουόργουικ από τα 7 έως τα 9 της χρόνια! Συγκεκριμένα της είχε πει: «Μαίρη, είχα πέσει κι εγώ θύμα κακοποίησης και ήταν γυναίκα». Όταν την ρώτησε ποια ήταν της απάντησε ότι ήταν η Ντι Ντι Γουόργουικ.

Όπως υποστηρίζει η θεία της, ντρεπόταν να το πει στη μητέρα της Cissy Houston. Μάλιστα, τη σεξουαλική κακοποίηση επιβεβαιώνει και ο αδερφός της Gary Garland ο οποίος περιγράφει στο ντοκιμαντέρ τα παιδικά τους χρόνια.