Κι εκεί που φανταζόμαστε πως δύσκολα κάτι θα μας αιφνιδιάσει, εκπλήξει, παραξενέψει έρχεται η εκπομπή Splash και ο παίκτης του Big Brother 3, Γιώργος Κατσαούνης και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Πόσοι θυμάσαι τον νεαρό άντρα από το Βόλο που όταν συμμετείχε στο παιχνίδι γινόταν αντικείμενο συζήτησης λόγο της χαρακτηριστικής προφοράς του και του ιδιαίτερου στυλ του;

Ο Γιώργος Κατσαούνης εδώ και πολλά χρόνια έχει αφήσει πίσω τη δημοσιότητα και τα φώτα και δουλεύει ως ελαιοχρματιστής στη Λάρισα. «Τα έχω αφήσει πίσω όλα αυτά και είμαι μια χαρά, περνάω υπέροχα. Πέρασα ωραία τότε, το απόλαυσα και συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν ενδιαφέρθηκα ούτε για τα χρήματα ούτε για την προβολή μετά το παιχνίδι. Τώρα είμαι ελαιοχρωματιστής στη Λάρισα», δήλωσε στην εκπομπή.

Όσο για τον ελεύθερο του χρόνο… όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Epsilon μετακινεί αυτοκίνητα με τα…. μαλλιά του. Δεν είναι κάποιο τρικ είναι αληθινό γεγονός και ο Γιώργος το έκανε live εξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού. Οι αντιδράσεις της Μαντώς Γαστεράτου και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη… απολαυστικές.

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο