Στην κάμερα του Πρω1νού και τη Μαρία Αρώνη μίλησε η Αναστασία Περράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο ψέμα που διάβασε για το διαζύγιό της.

Το μοντέλο είπε για όσα έχει διαβάσει:

«Θεωρώ ότι σαν ζευγάρι έπαιξε πάρα πολύ ο χωρισμός μας, πιο πολύ και από τον γάμο μας. Το μεγαλύτερο ψέμα που διάβασα είναι ότι υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα σε μένα και τον Μιχάλη Μουρούτσο λόγω της Λάουρας Νάργες.

Τα τελευταία δημοσιεύματα ήταν σοκαριστικά. Δεν πιστεύω ότι θα έμπαινε σε μια διαδικασία από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί να γράψει τόσες πολλές λεπτομέρειες πραγμάτων που ειπώθηκαν σε αυτό το δικαστήριο που έγινε. Αυτή τη στιγμή η μικρή είναι προστατευμένη σ’ όλο αυτό, αλλά αργότερα σίγουρα κάτι θα φτάσει στα αφτιά της.

Είχαμε χωρίσει 6 χρόνια και δεν είχε βγει το διαζύγιο. Το άφησα να περάσει γιατί τα ζευγάρια όταν χωρίζουν υπάρχει ένας θυμός κι ένας εγωισμός που είναι πολύ φυσιολογικό, οπότε θεώρησα ότι όσο περνάει ο καιρός αυτό ίσως γίνεται λίγο καλύτερο. Πολλές φορές προσπαθήσαμε να βρούμε συναινετική λύση. Δεν γίνεται να μη μιλάμε με τον Μιχάλη γιατί υπάρχει ένα παιδί και δεν είναι σωστό να μη μιλάμε».

Ποιος είναι ο λόγος που έφτασαν στα δικαστήρια; Και τι λέει για την κόρη τους που μπαίνει στην εφηβεία;

Δείτε το video: