Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δωροθέρα Μερκούρη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»! Μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της και αντέδρασε αμήχανα όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφο της, Μάκη Παντζόπουλο.

Αρχικά ανέφερε ότι δεν έχει συμβιώσει ποτέ με σύντροφο της από τότε που έγινε μητέρα: «Ζω στην Ελλάδα με τα παιδιά μου εδώ και 7-8 χρόνια. Έχω παρασυνηθίσει να μένω μόνη μου με τα παιδιά μου, οπότε θα μου φανεί και περίεργο να υπάρχει και κάποιος άλλος στο σπίτι. Δεν έχω συμβιώσει ποτέ στο σπίτι με κάποιο σύντροφο μου και τα παιδιά. Δεν έχει τύχει».

Δεν δίστασε να μιλήσει για τον γάμο της αλλά και το διαζύγιο που ακολούθησε: «Ήρθαν τα παιδιά και μετά είπαμε να παντρευτούμε για τα παιδιά και για λόγους φορολογικούς, γιατί μέναμε στην Αμερική τότε και συμφέρει να είσαι παντρεμένος όταν έχεις και παιδάκια και αγοράζεις και ένα σπίτι και το κάναμε σαν «δουλειά». Για τον χωρισμό δεν πήγα στα δικαστήρια, καθίσαμε και τα βρήκαμε. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, είχαμε τυπικές σχέσεις. Και ακόμα τυπικές μένουν».

Η Δωροθέα έχει υπάρξει ζευγάρι με τον Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο έζησε μαζί για έξι χρόνια στην Νέα Υόρκη. Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτόν αμήχανα απάντησε: «Δεν έχω κρατήσει επαφές». Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης της ρωτήθηκε και για την Ελένη Μενεγάκη, απαντώντας: «Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά».

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο: