Την τελευταία φορά που η Ελεονώρα Μελέτη είχε κόκκινη απόχρωση στο μαλλί, ήταν πολύ μακριά από το να έχει παιδί και δεν είχε καν γνωρίσει τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη. Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος, ήταν στις αρχές της δεκαετίας που δεν κυκλοφορούσε ως ξανθιά.

Το ξανθό ήταν ένα χρώμα στο οποίο φαινόταν να έχει καταλήξει η παρουσιάστρια. Τελικά όμως δεν ήταν έτσι. Όπως περιγράφει στην ανάρτηση της με το νέο look, ένα πρωί αποφάσισε να τα βάψει κόκκινα, σε μια ginger εκδοχή.

«Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό…»

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ίσως αυτή η επιθυμία της Ελεονώρας για αλλαγή να γεννήθηκε μόλις είδε μια παλιά της φωτογραφία με κόκκινο μαλλί. Μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει πριν λίγες μέρες στο Instagram και είχε γράψει ένα εκτενές σχόλιο για την εποχή που ήταν κοκκινομάλλα.

View this post on Instagram

Έψαχνα στο Pinterest μαξιλαρια κ έπεσα πάνω σε αυτό. Κ ναι, έχω υπάρξει κ αυτή η κοπέλα. Με το κόκκινο μαλλί που δεν βαριόταν τις φωτογραφίσεις κ σε κάθε εξωφυλλο έβρισκε μια καλή αφορμή να «τη μπει» στο μάτι κάποιου. Κάποιου που την είχε τσαντίζει, κάποιου που την είχε αμφισβητισει, κάποιου, κάποιου, κάποιου… κ να πεις ο,τι θυμάμαι το story πίσω από κάθε φωτογράφιση? Ούτε καν… να πεις πως οι φωτογραφίες αυτές υπάρχουν κάπου μέσα στο σπίτι ή ότι κοσμούν το σαλόνι μου? Ούτε ΜΙΑ δεν έχω. Άντε να βρεθει σε κανα συρτάρι ξεχασμένο κάποιο περιοδικό ή να έχει κρατήσει η μαμά μου κανα δυο για να χαίρεται κ αυτή για το παιδί της. Ευτυχώς υπάρχουν κ όλοι αυτοί οι «σατανάδες»της τεχνολογίας που δεν ξεχνούν κ με ένα search λειτουργούν πλέον όπως εκείνα τα άλμπουμ τα παλιακα με τη διάφανη μεβρανη ανάμεσα στα φύλλα που αγκάλιαζαν τις φωτογραφίες, όλες σε εκείνη τη sepia απόχρωση που είχαν οι φωτογραφίες του 80… κ γιατί σας τα λέω αυτά? Γιατί είδα τη φωτογραφία αυτή, τη θυμήθηκα κ αποφάσισα να τη βάλω στο σύγχρονο άλμπουμ μου, στο προφίλ μου δηλαδή στο Instagram, πάντα με την απαραιτητη λεζάντα. κ τώρα θα συνεχίσω να αναζητώ μαξιλάρια.. καληνύχτα σας. #photos #redhead #closeup #vintage #tvhostess

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on