Την κόρη του βάφτισε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/11 στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αφού η μικρή πήρε το όνομα της ηθοποιού.

Ο Αιμίλιος είναι γιος του Αντώνη Βουγιουκλάκη, αδελφού της ηθοποιού, και η απόφασή του να δώσει το όνομα της θείας – και νονάς του- στην κόρη του δεν ήταν τυχαία. Όπως είχε εξηγήσει και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η Αλίκη είχε μεγαλώσει σε μια ανδροκρατούμενη οικογένεια και ήθελε πολύ να δώσει σ’ ένα κορίτσάκι το όνομά της. Αυτό το κορίτσι περίμενε ότι θα είναι ο ανιψιός της, ο οποίος τελικά έδωσε το όνομά της – και μια συνέχεια στο όνομα- βαφτίζοντας Αλίκη τη δική του κόρη.

Νονοί της μικρής ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Κιούσης και η Χριστιάνα Παπαγεωργάκη, ενώ στη βάφτιση το παρών έδωσαν αρκετοί ηθοποιοί και πολιτικοί όπως Αντώνης Σαμαράς, Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Βιδάλη, Άννα Φόνσου, Άριελ Κωνσταντινίδη, Φάνη Πάλη Πετραλιά, Κώστας Πρέκας, Τάκης Ζαχαράτος, Γιάννης Ζουγανέλης κ.ά.