Η κόντρα ανάμεσά τους κρατάει χρόνια. Ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται πως χθες βράδυ ξέφυγε και επιτέθηκε λεκτικά και χτύπησε τον Λάκη Λαζόπουλο μέσα στο «Αθηνών Αρένα»!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του protothema.gr, ο γνωστός ποινικολόγος σηκώθηκε από το τραπέζι του στην 4η σειρά έφυγε κατευθείαν για τον καναπέ του Λάκη που κάθισε μπροστά από την πίστα. Συγκεκριμένα, στις 01:30 ο Αλέξης Κούγιας πήγε από πάνω του και του επιτέθηκε φραστικά, πριν τον χτυπήσει λέγοντας του: «Στο χρωστάω τρία χρόνια».

Ο γνωστός κωμικός στην παρέα του την Μαρινέλλα, έναν φίλο του γιατρό και την Νταίζη Μανιατοπούλου και δεν πρόλαβε να απολαύσει τον Αντώνη Ρέμο ούτε για δέκα λεπτά!

Αμέσως μετά την επίθεση επενέβησαν οι σερβιτόροι και η ασφάλεια του μαγαζιού για να σταματήσει ο καβγάς. Το επεισόδιο επιβεβαίωσε ο Αλέξης Κούγιας στο protothema.gr, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οδηγήθηκε έξω από το μαγαζί!

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποβληθεί κάποια μήνυση από τον δημοφιλή κωμικό κατά του διακεκριμένου ποινικολόγου.