Τον Αλέξανδρο Νατσάκο τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, Power of Love. Ο νεαρός κρητικός που μέσα στο παιχνίδι έγινε ζευγάρι με τη Μαρίνα Βεάζογλου, μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο κατάφερε όμως να κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Όχι δεν υπήρχαν κρυφά δώρα στο παιχνίδι όμως ο Αλέξανδρος με την αγαπημένη του έλαβαν μέρος στο «My man can» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός , στον ΣΚΑΪ. Το ζευγάρι κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει το μεγάλο δώρο.

Μετά τη νίκη ο Αλέξανδρος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο μέσω Instagram δείχνοντάς μια πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του που μέσα στο παιχνίδι δεν είχαμε αντιληφθεί.

«Ποτέ δεν κέρδισα κάτι στην ζωή μου χωρίς να παλέψω έτσι και εδώ ήρθαμε οχι τόσο για το αμάξι αλλά για να διασκεδάσουμε να παίξουμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας και έτσι νικήσαμε φτάσαμε στον τελικό πήραμε το αυτοκίνητο μαζί. Γενικά πάντα βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα όποιον έβλεπα ότι χρειαζόταν βοήθεια σε κάτι Ποτέ μου δεν το έκανα για κάποιο όφελος πάντα το έκανα γιατί έτσι έλεγε η καρδιά μου. Τον τελευταίο καιρό το έκανα παραπάνω χωρίς να ξέρω το γιατί απλά μου έβγαινε. Να βοηθάτε όσο περνάει από το χέρι σας κάποιον που χρειάζεται την βοήθεια σας όσο καλό κάνετε στην ζωή σας κάποια μέρα θα επιστρέψει πίσω σε εσάς. Να μην ξεχάσετε ποτέ να είστε αυτό που γεννηθήκατε να είστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ», έγραψε ο Αλέξανδρος Νατσάκος ποστάροντας μια φωτογραφία από το διασκεδαστικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Δείτε την ανάρτησή

Ποτέ δεν κέρδισα κάτι στην ζωή μου χωρίς να παλέψω έτσι και εδώ ήρθαμε οχι τόσο για το αμάξι αλλά για να διασκεδάσουμε να παίξουμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας και έτσι νικήσαμε φτάσαμε στον τελικό πήραμε το αυτοκίνητο μαζί. Γενικά πάντα βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα όποιον έβλεπα ότι χρειαζόταν βοήθεια σε κάτι Ποτέ μου δεν το έκανα για κάποιο όφελος πάντα το έκανα γιατί έτσι έλεγε η καρδιά μου. Τον τελευταίο καιρό το έκανα παραπάνω χωρίς να ξέρω το γιατί απλά μου έβγαινε. Να βοηθάτε όσο περνάει από το χέρι σας κάποιον που χρειάζεται την βοήθεια σας όσο καλό κάνετε στην ζωή σας κάποια μέρα θα επιστρέψει πίσω σε εσάς. Να μην ξεχάσετε ποτέ να είστε αυτό που γεννηθήκατε να είστε •ΆΝΘΡΩΠΟΙ•… #skaitv #skai #mymancangr

A post shared by Αλέξανδρος Νατσάκος official?? (@natsakos.a) on