Στα Κορφιάτικα Βραβεία βρέθηκε χθες βράδυ ο Αλέξανδρος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Εκεί ο γνωστός ποινικολόγος, ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το «Βραβείο Ζωή Λάσκαρη».

Η συγκίνηση του ίδιου και της κόρης του ήταν μεγάλη, καθώς η απώλειά τους είναι πολύ πρόσφατη. Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα μέσα Αυγούστου και η απώλειά της έχει κοστίσει σημαντικά σε όλους.

Ανεβαίνοντας στο βάθρο λοιπόν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ανέφερε συγκινημένος: «Ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για την πρωτοβουλία που πήρε να καθιερώσει ένα ετήσιο βραβείο στη μνήμη της Ζωής. Της Ζωής που αυτή τη στιγμή ουρανοδρομεί με τους αγγέλους, και είμαι σίγουρος ότι σας χαμογελάσει, σας ευχαριστεί και σας χειροκροτεί».

Στη συνέχεια τον συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και επανέλαβε: «Η Ζωή μας  παρακολουθεί και θα είναι συγκινημένη και ευχαριστημένη με αυτή όλη την τιμή που της γίνεται».

Σε ότι αφορά την κόρη της, Μαρία Ελένη, οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν τη συγκίνησή της και η ίδια σχολίασε: «Για μένα σημασία έχει να είσαι άνθρωπος, να μη χάνεις ποτέ την παιδικότητά σου και να έχεις αγάπη και αυτά η μητέρα μου τα είχε. Γι’ αυτό αξίζει την αγάπη όλων που έχει προσφέρει σε όλους και αυτό ήταν η μάνα μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.