Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανήκει θα λέγαμε στις γυναίκες εκείνες που δεν αγγίζει ο χρόνος. Ή ακόμη καλύτερα, σε όσες αγγίζει ο χρόνος με ευεργετικό τρόπο: Με το πέρας των ετών γίνεται και πιο γοητευτική και δε σταματά να εξελίσσεται τόσο επαγγελματικά, όσο και σαν παρουσία.

Περνώντας στο θέμα μας, η Αλεξάνδρα πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που μας επιβεβαίωσε πόσο καλό της έχει κάνει η επανασύνδεση με το Γιάννη Πάριο. Άκρως ανανεωμένη, με θετική αύρα και ένα χαμόγελο που προδίδει και την εσωτερική αρμονία και πληρότητα που έχει κατακτήσει, μας υπενθύμισε γιατί αγαπάμε τόσο το Καλοκαίρι. Εκτός όμως από αυτήν την εποχή του χρόνου, αγαπάμε ιδιαίτερα και τα υγιή καλοσχηματισμένα σώματα, που αποδεικνύουν τι μπορεί να πετύχει κανείς με αυτοπειθαρχία και αφοσίωση.

Η Αλεξάνδρα ποζάρει με το λευκό της bikini λοιπόν και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι είδους γυμναστική ακολουθεί και να θέλουμε εσπευσμένα το διαιτολόγιό της. Η ηθοποιός διέθετε πάντα αξιοθαύμαστο σώμα, αλλά πλέον το έχει πάει σε next-level και είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πως όταν υπάρχει ειλικρινής θέληση, μία γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα, όσο πολυάσχολη κι αν είναι.

Life is a beach!! #vacationmood #sea #seaside #sunbathing #greeksummer #greekislands #nofilter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) στις