Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπορεί να είναι ένας πολυάσχολος άντρας δεν παύει όμως να είναι και ένας πολύ στοργικός πατέρας που φροντίζει να αφιερώνει αρκετό χρόνο στα παιδιά του.

Οι δυο κόρες του παρουσιαστή που τα τελευταία χρόνια μένουν στην Αμερική βρέθηκαν το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας με αφορμή μάλιστα και το γάμο της μητέρας τους, Τζένης Μπαλατσινού.

Λίγες μέρες μετά το μυστήριο τα δυο κορίτσια με τον μικρότερο αδερφό τους και τον πατέρα τους βρέθηκαν στη Μύκονο για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όλο αυτό το διάστημα δημοσίευσε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα από τις διακοπές με τα παιδιά του.

Η Αμαλία ήταν εκείνη που άφησε πρώτη πίσω της τη χώρα μας για να γυρίσει στην Αμερική, ενώ τώρα σειρά παίρνει και η Αλεξάνδρα που απολαμβάνει τις τελευταίες ηλιόλουστες μέρες στη χώρα μας. Ο ίδιος ο παρουσιαστής μάλιστα δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δυο τους αγκαλιασμένοι και χαλαροί.