Άλεξ Ροντρίγκεζ και Τζένιφερ Λόπεζ είναι πια μαζί πάνω από δύο χρόνια και δεν σταματούν να λένε σε κάθε τους συνέντευξη πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο άλλαξε ο ένας τη ζωή του άλλου. Κι αν η JLo είναι πιο ομιλητική καθώς δίνει πιο συχνά συνεντεύξεις, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μπορεί να γίνει εξίσου εκδηλωτικός, ιδίως σε ότι αφορά στις αναρτήσεις του στα social media.

Εν προκειμένω, στο βίντεο για την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν παντού στη ζωή του. Κάθε σκηνή, κάθε στιγμιότυπο του βίντεο περιελάμβανε εκείνη στο πλάι του. Σε ένα σημείο όμως επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, αφού ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μας έδειξε για πρώτη φορά την πρόταση γάμου που της έκανε στις αρχές του 2019.

Οι δυο τους είναι σε μια παραλία και ο ίδιος έχει γονατίσει και της δείχνει το δαχτυλίδι. Εκεί σαφώς εκπλήσσεται και συγκινείται και όλα τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους στη ζωή τους.

Ο ARod δεν παρέλειψε να εκφράσει στο σχόλιο του βίντεο την ευγνωμοσύνη του που ζει με τους ανθρώπους που αγαπάει και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ακολουθεί και μαζί του μοιράστηκε τις πιο ωραίες στιγμές του 2019.