Μια κουβέντα του συντρόφου και μέλλοντα συζύγου της Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, εναντίον της Kylie Jenner φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να ξεσπάσει πόλεμος στα social media…

Συγκεκριμένα, ο Rodriguez, μιλώντας για το φετινό Met Gala, σε συνέντευξή του στο  Sports Illustrated μάλλον περιέγραψε την Jenner σαν ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που ασχολείται μόνο με την περιουσία της και την επιφάνεια των πραγμάτων.

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για όσα συζητιούνταν στο τραπέζι όπου καθόταν με τη λατίνα σταρ και σύντροφό του, η περιγραφή πήγε κάπως έτσι. «Είχαμε ένα υπέροχο τραπέζι. Ήταν ο μαύρος τύπος από το «The Wire» –ναι, ο Ίντρις Έλμπα, με τη νέα του σύζυγο. Μια διάσημη τραγουδίστρια δίπλα μου, δεν ξέρω το όνομά της. Η Ντονατέλα Βερσάτσε.  Και είχαμε και τις Kylie και Kendall Jenner και έναν Ασιάτη από το «Rich Asians»Η Kylie μιλούσε για το Instagram και το κραγιόν της και πόσο πλούσια είναι», είπε μεταξύ άλλων ο Rodriguez και η απάντηση ήρθε πληρωμένη από την άλλη μεριά…

Το μοντέλο και influencer, σχολιάζοντας δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού «People» σχολίασε λακωνικά τις δηλώσεις του Rodrigue.

«Χμμμ, όχι δεν έκανα κάτι τέτοιο. Μιλούσαμε μόνο για το Game of Thrones», απάντησε το μοντέλο στο Instagram.

Και όχι, η ιστορία δεν έληξε εκεί, καθώς ο Rodriguez απάντησε και σε αυτό κάπως έτσι…

Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμη αν αυτό ήταν ένα αιχμηρό σχόλιο του συντρόφου της λατίνας τραγουδίστριας ή απλώς έκανε χιούμορ, ωστόσο, βγαίνει νόημα αν σκεφτεί κανείς πώς τον Μάρτιο το Forbes είχε ανακηρύξει το μοντέλο ως την μικρότερη σε ηλικία δισεκατομμυριούχο παγκοσμίως και την νεαρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο όλων των εποχών, με την περιουσία της να εκτιμάται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Την ίδια στιγμή, η Lopez παρά τους εκατομμύρια followers σε Instagram και Youtube φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει να κεφαλαιοποιήσει σοβαρά τη δυναμική της στο πεδίο των social media.