Πρεμιέρα έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος σήμερα στις 21:00, με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, στο Open. Μετά από τρία χρόνια τηλεοπτικής αποχής ο ηθοποιός – σκηνοθέτης είναι έτοιμος για να… «πάρει το αίμα του πίσω» σατιρίζοντας την τηλεοπτική, πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος από τα πρώτα δευτερόλεπτα παρουσίας του στην τηλεόραση έδειξε τις… διαθέσεις του. Στα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι «Bella Ciao» και ο Λάκης είχε το ένα του μάτι μπαταρισμένο. «Όχι, όχι όχι δεν είναι από εκεί που νομίζετε. Καταρχήν που να φτάσει, είναι στο μάτι. Όχι, όχι, αυτός φταίει», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε αφήνοντας αιχμές για το συμβάν που έγινε πριν λίγες ημέρες με τον Αλέξη Κούγια.

Δείτε πού γυρίζεται το Αλ Τσαντίρι Νιουζ!

Στη συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος έδειξε ένα απόσπασμα από ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και σχολίασε τα λεγόμενά του.  «Η κοινωνία έφυγε με αμυχές και γρατζουνιές. Ότι παίζαμε τις γατούλες με τους Ευρωπαίους και… γρατζουνιστήκαμε», είπε.

«Έχουμε να τα πούμε και τρία χρόνια και σε αυτά τα τρία χρόνια έχουν έρθει τα πάνω κάτω, τα κάτω πάνω, τα πίσω μπρος….

Πάμε να κάνουμε μια αναδρομή να δούμε τι έχουμε χάσει…», συνέχισε περνώντας στην ανασκόπηση.

Δείτε την έναρξη

Το κοινό δε σταματούσε να χειροκροτά και να γελάει δυνατά. «Ανθούλα έχεις ανταγωνισμό», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής αποκαλύπτοντας πως για ακόμα μια φορά στο πλευρό του βρίσκεται η πιο μεγάλη του θαυμάστρια. Η Ανθούλα, να θυμίσουμε πως είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται σε κάθε εκπομπή στο Αλ Τσαντίρι και έχει γίνει γνωστή για το δυνατό της γέλιο.

Ας θυμηθούμε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Αλ Τσαντίρι Νιουζ