Ο 74χρονος χολιγουντιανός σταρ, Αλ Πατσίνο, εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο Φεστιβάλ της Βενετίας, στο πλευρό της 35χρονης συνοδού του Λουσίλα Σόλα, για να παραλάβει το βραβείο Mimmo Rotella, και πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Ο βετεράνος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ με την εντυπωσιακή Λουσίλα, αλλά κάτι άλλο έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από την εκθαμβωτική συνοδό του…

Οι παπαράτσι παρατήρησαν ότι η Λουσίλα έκανε ένα βήμα πίσω την στιγμή που εκλήθη το ζευγάρι να ποζάρει μπροστά στο φακό, έτσι ώστε ο Αλ Πατσίνο να φαίνεται ψηλότερος από εκείνη…

Επίσης, και η… κόμη του διάσημου ηθοποιού του προσέθετε κάποιους πόντους παραπάνω.

Το φετινό πρόγραμμα της Μόστρα φιλοξενεί δύο ταινίες του Πατσίνο, οι οποίες θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού. Στην πρώτη ταινία με τίτλο « Manglehorn», ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν μεσήλικα που έρχεται αντιμέτωπος με ένα έγκλημα που του κόστισε στο παρελθόν τον έρωτα της ζωής του.

Το «The humbling» του Μπάρι Λέβινσον, είναι η δεύτερη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πατσίνο, όπου ενσαρκώσει έναν ηθοποιό, ο οποίος μετά από μία σειρά αποτυχιών στην καριέρα του, γνωρίζει μία νεαρή λεσβία, με την οποία εμπλέκεται σε ένα παράξενο ερωτικό παιχνίδι.

Πηγή: Thetoc.gr