Σε σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου 4/05 στη Λεωφόρο Θηβών, ο Άκης Τσελέντης. Ο γνωστός σεισμολόγος έχασε τον έλεγχο κι έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ. Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι με ειδικά εργαλεία επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Ο Άκης Τσελέντης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο απ’ όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ σήμερα έκανε δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο στη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πραγματικά, είχα Άγιο!» ήταν οι πρώτες του κουβέντες, ενώ για τη στιγμή του ατυχήματος είπε: «Δεν λειτούργησε το EPS, γλίστρησε το αυτοκίνητο μου σε νερά, έκανε στροφές και έπεσε στην κολώνα. Το τραγικό, όμως, ξέρετε ποιο είναι; Ότι μόλις είχα φορτώσει το αυτοκίνητο καύσιμα…Εγκλωβίστηκα, η κολώνα πέρασε πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου… »

Για την κατάσταση της υγείας του είπε ότι «Έχω ένα μικρό αιμάτωμα, αλλά είναι επουσιώδες, ενώ έχω και  μια μικρή εκφύλιση της μέσης, δηλαδή στον σπόνδυλο έχω ένα μικρό θραύσμα, αλλά κι αυτό δεν είναι τίποτε. Πιστεύω αύριο θα πάρω εξιτήριο. Βέβαια, οι πόνοι ήταν αφόρητοι το βράδυ, αλλά μου φόρεσαν μια ζώνη ειδική και τώρα είμαι καλύτερα».

Δείτε τις δηλώσεις του: