Το πρωί της Πέμπτης 12 Ιουνίου, μέσα από το «Πρω1νό» προβλήθηκε το απόσπασμα από μια πρόσφατη συνέντευξη του Αιμίλιου Χειλάκη.

Στη συνέντευξη του ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μεγαλύτερο τραύμα της ζωής του. Όπως αποκάλυψε, πριν μερικά χρόνια, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό». Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση, όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη, επίπονη, και πανάκριβη, σχεδόν 200.000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή. Είναι καθηγητής ενδοσκοπικής χειρουργικής βάσης κρανίου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ», αναφέρει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο είπα στον γιατρό ότι μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή, τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα, άλλα έγιναν άλλα δεν έγιναν. Όταν πήγαν όλα καλά μου είπε «Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό».