Μέσω των social media, με χιλιάδες μάτια ανά τον κόσμο να παρακολουθούν τα όσα γράφει, τσακώθηκε γνωστός ηθοποιός, ανταλλάσοντας βαρύτατες εκφράσεις με παραγωγό.

Όλα άρχισαν όταν ο παραγωγός Dana Brunetti διέψευσε έναν ισχυρισμό από τα απομνημονεύματα  του Alec Baldwin, σύμφωνα με τον οποίο δεν γνώριζε ότι η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Mini’s First Time, με την οποία είχε σκηνές σεξ, η Nikki Reed, ήταν τότε 16 ετών.

minis first time

«Ήμουν 47 και ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να ρωτήσω πόσο ήταν η Nikki. Όταν το έμαθα, είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και έγινα έξω φρενών με τους παραγωγούς που μου είχαν πει κάτι διαφορετικό», αναφέρει στο βιβλίο του ο ηθοποιός για την ταινία του 2006, στην οποία υποδύθηκε τον πατριό που έχει ερωτικές επαφές με την κόρη της συντρόφου του.

Διαψεύδοντας τον, ο παραγωγός της ταινίας έγραψε στο Twitter πως ο Alec γνώριζε την ηλικία της Nikki «και δεν τον ένοιαζε», προσθέτοντας πως η ηθοποιός ήταν μία από τις τέσσερις τις οποίες ενέκρινε.

baldwin kavgas

Ο ηθοποιός δεν άφησε αναπάντητα τα tweets του παραγωγού και ο διάλογός τους σύντομα παρεκτράπηκε, με εκατέρωθεν αιχμές για προσωπικά ζητήματα και χαρακτηρισμούς. Μεταξύ άλλων, όταν ο Alec υποστήριξε πως ο Dana απολύθηκε από την εταιρεία παραγωγής, εκείνος αντέτεινε πως λέει ψέματα και δεν του κάνει εντύπωση που η Kim Bassinger τον χώρισε και κατέληξε λέοντας…  «θα σε θάψω»!

baldiwn 1