Επικός καβγάς ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας των Kardashian. Μπορεί να είναι αγαπημένες, όμως οι εντάσεις είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν. Ειδικά όταν μιλάμε για άτομα σαν την Kim, την Kourtney, την Khloe, την Kylie και την Kendall.

Την Κυριακή που μας πέρασε το E! προέβαλε το πρώτο επεισόδιο της 15ης σεζόν του reality «Keeping up with the Kardashians». Πιο δυναμική έναρξη δεν γινόταν, με τον καβγά να ξεκινά ανάμεσα στις αδερφές!

Και δεν μιλάμε για κάποιες… αδιάφορες, αλλά για την Kim με τη μεγαλύτερη Kourtney! Όλα ξεκίνησαν όταν η Kim προσπάθησε να οργανώσει οικογενειακή φωτογράφηση για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα που βγάζουν κάθε χρόνο (ναι, από τώρα!).

Ο προγραμματισμός λόγω υποχρεώσεων φυσικά και είναι δύσκολος, με την Kourtney Kardashian να μην επιχειρεί καν να ρίξει νερό στο κρασί της για το πρόγραμμα. Εκνευρισμένη λοιπόν η Kim της είπε: «Κανείς δεν σε θέλει στην κ@λοφωτογράφηση!». Στη συνέχεια της έβαλε και τις φωνές, ουρλιάζοντας: «Ίσως αν είχες δουλειά που να ήσουν παθιασμένη για αυτή, θα ήξερες τι σημαίνει να τρέχεις την επιχείρησή σου. Οπότε μην προσποιείσαι πως ξέρεις για τι μιλάω».

Η αντίδραση ήταν άμεση, με την Kourtney να ξεσπά επίσης και να καταλήγει να αποχωρεί με κλάματα! «Όλοι σας έχετε διαφορετικές αξίες από εμένα», είπε στη συνέχεια σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις αδερφές της και συμπλήρωσε: «Επέλεξα να είμαι σωστή μαμά για τα τρία μου παιδιά. Δεν είμαι εδώ για να ψάξω άλλη δουλειά. Ήδη δουλεύω πολύ. Περισσότερο από όσο θα ήθελα».

Όταν η Kim της είπε ότι δεν κάνει το παραμικρό τότε η Kourtney Kardashian της απάντησε: «Είσαι ένα κακό χαζό ανθρωποειδές. Δεν θέλω να σε δω οκ;».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί