Έχει δεχτεί πολλές φορές φραστική επίθεση, κυρίως από την οικογένεια του πρώην συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, εξαιτίας των διαταραγμένων σχέσεων.

Αυτή τη φορά, ένας συνεργάτης του Μπάμπη Λαζαρίδη, το δεξί του χέρι όσο ήταν στη ζωή, μιλάει κατά της Αγγελικής Ηλιάδη. Ο Γιώργος Κόττος, βρέθηκε στη φυλακή λόγω χρεών που προέκυψαν από τις επιχειρήσεις του Μπάμπη Λαζαρίδη και εξηγεί τη δική του πλευρά στην ιστορία.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα espresso αποκάλυψε: «Από την εποχή που ο Μπάμπης έμπλεξε με την Αγγελική Ηλιάδη καταστραφήκαμε, καθώς μας έπνιξαν τα χρέη. Τα πανάκριβα ρούχα και παπούτσια, τα CD που κάθε χρόνο τής ηχογραφούσε, αλλά και γενικότερα όλη αυτή η προσπάθειά του να την καθιερώσει ως πρώτο γυναικείο όνομα στη νύχτα μάς πήγε πίσω. Της πλήρωνε τα πάντα, από διαφημίσεις, παρουσιάσεις, έως και Τούρκους μουσικούς είχε φέρει να παίξουν σε ηχογράφησή της. Εγώ της πήγαινα τα ρούχα σε ένα σπίτι όπου ζούσε στην αρχή της σχέσης τους, στη Νέα Σμύρνη, ενώ έως και φαγητά τής έστελνε. Ήταν η εποχή που εκείνη έκανε όνειρα κι εκείνος έκανε τα πάντα για να τα πραγματοποιήσει. Μόνο τα φορέματα που φόραγε στην πίστα είχαν πάνω από 10 και 20.000 ευρώ, τα παπούτσια της πάνω από 1.500 ευρώ, μιλάμε για πολλά λεφτά, με αποτέλεσμα άλλες υποχρεώσεις μας να μένουν για χάρη της πίσω, λέει και προσθέτει: «Κι ενώ όλα φαίνονταν πως πήγαιναν μια χαρά, τότε ο Μπάμπης αποφασίζει να φέρει την Αγγελική Ηλιάδη από τη Θεσσαλονίκη και να την κάνει πρώτο όνομα. Εκεί άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα, με αποτέλεσμα όταν αποφάσισε να ανακαινίσει τις Μούσες, να δημιουργήσει μια νέα εταιρία, στο όνομα της μάνας του. Έτσι, όλο τον επάνω όροφο του μαγαζιού, όπου έγιναν τα γραφεία και τα καμαρίνια, η Γ. Κόττος ΕΠΕ τον επινοικίασε στη Μ. Λαζαρίδης. Η ανακαίνιση αυτή ήταν και η ταφόπλακα, αφού στοίχισε πάρα πολλά λεφτά. Έως και ασανσέρ είχε φτιάξει στο καμαρίνι της Αγγελικής, προκειμένου εκείνη να κατεβαίνει απευθείας στην πίστα, ώστε να μην τη βλέπει κανείς. Οι πολυτέλειες μέσα στους χώρους της δεν περιγράφονται. Πανάκριβες εικόνες, σαλόνια, τα πάντα… Άλλαξε φυσικά και όλο το μαγαζί, με καινούργια τραπέζια και καρέκλες. Το μαγαζί φτιάχτηκε από την αρχή. Είχε γίνει το καλύτερο στη Συγγρού, μόνο που δεν το χάρηκε, αφού τον Δεκέμβριο του 2008 κάποιοι αποφάσισαν να του αφαιρέσουν με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο τη ζωή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν τα πάντα απλήρωτα κι εγώ να κινδυνεύω για μία ακόμη φορά να βρεθώ με χρέη, που ούτε ξέρω καλά καλά τον αριθμό τους, ούτε πότε θα… σκάσουν».

Δείτε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε την με μπικίνι 36 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Αγγελική Ηλιάδη: Δείχνει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της

Αγγελική Ηλιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδο από το μαιευτήριο και οι αποκαλύψεις του Γκέντσογλου για το γάμο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store