Ο Στέλιος Διονυσίου πραγματοποίησε μία άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 20 κιλά και μοιράστηκε τη συγκεκριμένη εμπειρία, στην τελευταία του συνέντευξη.

Συγκεκριμένα κατάφερε να χάσει το συγκεκριμένο βάρος με βελονισμό! «Ακολούθησα μία θεραπεία που σου κόβεται η πείνα και μία δίαιτα αρκετά αυστηρή… Τώρα είμαι στην περίοδο συντήρησης -κάνω βέβαια που και που τις παρασπονδίες μου γιατί δεν μπορώ συνέχεια να στερούμαι χωρίς διάλειμμα- και θα συνεχίσω μετά τις 20 Απριλίου που θέλω να χάσω επιπλέον 10 κιλά», εξομολογήθηκε στην Τζώρτζια Συρίχα.

stelios dionisiou (2)

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να χάσει βάρος. Εξήγησε συγκεκριμένα πως δεν είχε μάλιστα θέμα με την υγεία του και το έκανε προληπτικά. Αναλυτικά επεσήμανε: «Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο sex δυσκολευόμουνα… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα».

Ποιος ήταν αυτός όμως που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον τραγουδιστή; Κι όμως αυτός ήταν ο Αντώνης Ρέμος τον οποίο είδε στο αεροδρόμιο και του μίλησε για τη βελονίστρια!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο You.

stelios dionisiou (3)
stelios dionisiou