Το όνομά του είναι Άγγελος Βασιλείου και το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε μέσω του «Revenge Body», της εκπομπής που παρουσιάζει η Ιωάννα Λίλη στο Open. Εκτός, όμως, από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχε στους συμμετέχοντες που θέλησαν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του γυναικείου κοινού!
View this post on Instagram

🌞Lisboa🌏🇵🇹 . . . . . . . . . ______________________________________________ #portugal #lisboa #moments #trip #photooftheday #nike @nike

A post shared by 📺Trainer On Revenge Body!| (@aggelos_vasiliou) on

Είναι 25 ετών και ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρός, καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο σε διάφορες ομάδες, όπως η ΑΕΚ. Σπούδασε σε ένα από τα κορυφαία fitness schools , το GRAFTS και αμέσως άρχισε τα επιτυχημένα επαγγελματικά του βήματα.

Η εμφάνισή του μαγνητίζει τα βλέμματα… Ψηλός, μελαχρινός και γεροδεμένος, ο Άγγελος έχει όλο το «πακέτο», όπως άλλωστε παραδέχονται οι περισσότερες από τις τηλεθεάτριες του «Revenge Body». Στην εκπομπή έκανε τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές στους συμμετέχοντες, ενώ οι επαγγελματικές του ικανότητες έκαναν την παραγωγή να τον επιλέξει για πέντε από τα συνολικά δώδεκα επεισόδια της σεζόν, τα περισσότερα από κάθε άλλο trainer.

Κι αν θες να τον συναντήσεις από κοντά, θα τον βρεις σε διάφορα γυμναστήρια της Αττικής με τα οποία συνεργάζεται, αλλά και σε στέκια στα νότια προάστια της Αθήνας!