Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί πάντα να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και να βρεθεί μαζί με την οικογένειά της, στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Εκεί εξάλλου, βρίσκεται πια μόνιμα και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, λόγω των τουριστών που φιλοξενεί στο ξενοδοχείο του. Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της αναχώρησε για την Άνδρο προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μάλιστα, η Ελένη που αγαπά πολύ το Instagram και τις φωτογραφίες, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ένα από αυτά ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουνίου, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντάς μας τη θέα που απολαμβάνει στο καταπράσινο νησί. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα comments έπεσαν «βροχή». Ένα όμως ήταν το σχόλιο που ξεχώρισε και αυτό δεν είναι άλλο από αυτό του γιου της,  Άγγελου μιας και είναι γνωστή η αδυναμία που της έχει.

Δείτε το σχόλιό του