Μετά από μια πολύ κουραστική χρονιά, με ασταμάτητη δουλειά σε Ελλάδα και Αμερική, αποφάσισε για πρώτη φορά στη ζωή του να  χαλαρώσει και να κάνει ένα μήνα διακοπές στην Κρήτη.

Τέσσερα θεατρικά έργα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα στη Νέα Υόρκη, μια σειρά με κοσμήματα αλλά και ένα βιβλίο ήταν αρκετά για να του πάρουν όλη την ενέργεια και για πρώτη φορά τον εαυτό του.

«Φέτος ήμουν στα πρόθυρα της κατάθλιψης από την δουλειά. Δεν έχω καθίσει ποτέ στη ζωή μου, δουλεύω ασταμάτητα 30 χρόνια και έκανα το πολύ μια βδομάδα διακοπές. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανα πολλά, πάρα πολλά» Ήταν  το κεντρικό πρόσωπο της παρουσίασης  του βιβλίου «Ο Νόμος της επιτυχίας» του Napoleon Hill σε όλη την Ελλάδα. Έπαιξε στο ποιητικό αριστούργημα του Αισχύλου, «Προμηθέας Δεσμώτης», τον απολαύσαμε στην παράσταση « Ρομπέρτο Τσούκο», συνέχισε στην Θεσσαλονίκη στην «Αφροδίτη με γούνα» και ανέβασε και μια παράσταση τη Νέα Υόρκη. Παράλληλα δούλευε και τρείς ταινίες ασταμάτητα: «Δυσκολεύομαι να καθίσω. Δεν μπορώ. Αν μου πεις κάτσε και θα σου έρχονται λεφτά δεν θα το κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά το Secret των Παραπολιτικών.

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος μίλησε στην Σπυριδούλα Τριάντου και αναφέρθηκε στη σημερινή ζωή του αλλά και τη νέα του σύντροφο.