Πλήθος ερωτημάτων για το τι συνέβη έχει πυροδοτήσει η «εξαφάνιση» της Πάολας από την τηλεοπτική μετάδοση των φετινών βραβείων MAD VMA, με την δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας να ζητά με επιστολή της από το κανάλι να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα και να άρει την αδικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Τρίτης το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, τη βραδιά της απονομής υπήρξε καβγάς στα παρασκήνια, καθώς οι υπεύθυνοι των βραβείων φέρεται να είχαν ενημερώσει την Πάολα και την ομάδα της πως θα είναι νικήτρια σε δύο κατηγορίες, αλλά εκείνη την στιγμή τους ανακοίνωσαν ότι τελικά θα παραλάβει ένα βραβείο.

Όπως αναφέρθηκε στο LaBiri Biri, «κόκκινο πανί» στάθηκε το βραβείο MAD Greekζ, κατηγορία στην οποία υποψήφιοι ήταν οι Stan (Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει), Κωνσταντίνος Αργυρός (Τα Κατάφερες), Νατάσα Θεοδωρίδου (Ανήσυχος Καιρός), Βασίλης Καράς (Τα Καλύτερα Ταξίδια) και Πάολα (Θυμός).

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, το εν λόγω βραβείο δεν δόθηκε τελικά στην Πάολα, η οποία παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, αλλά… στην Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία, μάλιστα, ήταν απούσα από την βραδιά.