Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός, ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια. Αναφερόμαστε στη Madonna, την 57χρονη «βασίλισσα της ποπ» και τον 55χρονο Sean Penn, το πρώην κακό παιδί του Hollywood.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι μιλούν για επανασύνδεση που ξεκίνησε λίγο μετά τη διάλυση του αρραβώνα του ηθοποιού με την Charlize Theron τον περασμένο Ιούνιο.

«Ήταν σε ξενοδοχείο της Σάντα Μόνικα, στην περιοχή του bar. Έδειχναν πολύ χαρούμενοι» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Pagesix, ενώ άλλη πηγή τόνισε στη New York Post πως είναι ο έρωτας της ζωής της και πως ποτέ, παρά τις μεγάλες προσπάθειες της, δεν κατέφερε η Madonna να τον ξεπεράσει.

EXCLUSIVE: Sean Penn and comedian Amy Schumer sit front row during Madonna's 'Rebel Heart' Tour Stop in Vancouver. The former ex-husband was all smiles, clapping and admiring Madonna's performance, whilst Amy Schumer cheers and sings along.Pictured:

Πριν ένα μήνα μάλιστα ο ηθοποιός παρακολούθησε τη συναυλία της στη Νέα Υόρκη, ενώ λίγο μετά η ίδια δήλωσε: «Το φαντάζεστε; Έδωσα συναυλία και ο πρώην μου ήταν εκεί. Πριν τριάντα χρόνια, συγχυζόταν όταν φορούσα ένα αποκαλυπτικό κοστούμι. Ωστόσο μετά από αυτό το show, μου έγραψε ένα γράμμα όπου μου είπε πως εκτιμά επιτέλους την τέχνη μου».

sean penn madonna

Να σας ενημερώσουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκε ύστερα από 7 χρόνια σχέσης, πριν τριάντα χρόνια, ενώ ο γάμος τους έληξε το 1987, όταν ο ηθοποιός χτύπησε την τραγουδίστρια με ένα ρόπαλο στο κεφάλι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανένας τους δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση πως είναι ζευγάρι. Η αλήθεια όμως είναι πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει πάντα και φωτιά.